verzekeringen2.png

Verzekeringen

Niemand kan in de toekomst kijken. Hoe staat u erover 10 jaar financieel voor? Werkeloosheid, arbeidsongeschiktheid, scheiding, overlijden van de partner; het zijn allemaal situaties die iedereen kan overkomen. Vaak met een ernstige inkomensdaling als gevolg. U kan daardoor in de problemen komen met het betalen van de woonlasten die voortvloeien uit uw hypotheek.  Financieel  Vooruit  brengt voor u in kaart welke financiële risico’s  voor u van toepassing zijn. Wij adviseren welke verzekeringen qua premie en voorwaarden het beste bij u passen.  

Daarnaast bekijken wij ook of u kunt besparen op uw kleine verzekeringen, zoals de inboedel, aansprakelijkheid , auto en uitvaartverzekering . Dit zijn vaak kleine bedragen die u per maand betaalt, maar zelfs hier kunt u op jaarbasis behoorlijk op besparen. Bent u nieuwsgierig geworden wat u per maand kunt besparen? Neem dan contact met ons op.

Ervaring van klanten

Zeer tevreden!

Ik ben door middel van een collega gewezen op de goede service van financieel Vooruit. Er werd snel contact met ons opgenomen en we zijn zeer vlot tot een geweldig advies gekomen!

Tiny en Hylke van der Meulen

Lees alle referenties

Verzekering Check

Minder betalen aan uw maandelijkse verzekeringspremies? Met onze gratis Check kunnen wij vrijblijvend voor u nakijken of u kunt besparen.
Lees verder...