aankopen.png

Aankoop

U heeft uw droomhuis gevonden? En vraagt u zich af op welke manier u dit het  beste kan financieren?  Financieel Vooruit kan u helpen om uw dromen werkelijkheid te laten worden. Wij zorgen er altijd voor dat u de juiste hypotheek krijgt met de meest gunstige voorwaarden. Onze specialisten kunnen u zelfs van advies voorzien in de onderhandelingsfase van het aankoopproces. Zo weet u altijd dat u nooit teveel gaat betalen voor uw nieuwe woning.

Starters                                                                                             

Bent u starter op de woningmarkt?  Dan is het nu een zeer aantrekkelijke tijd om een huis te gaan kopen. De afgelopen jaren zijn de gemiddelde doorsnee woningen flink gedaald in prijs.  Mede daardoor is er een ruimer aanbod aan woningen en hebben starters op de woningmarkt meer keuze. We kunnen u vrijblijvend een opgave geven wat de verschillen zijn tussen huren en kopen. U zult verrast zijn dat u in vele gevallen goedkoper uit bent om een woning te kopen.

 

Voordelen om vooral nu een huis te kopen:

-Ruim aanbod aan woningen en dus veel keus

-Meer tijd om te oriënteren en verschillende huizen te bekijken

-Betere onderhandelingspositie

-Profiteren van prijsverlagingen van koopwoningen

 

Ervaring van klanten

Het hypotheekadvies was subliem!

Alle zaken werden duidelijk uitgelegd. Omdat het advies ons zo goed beviel, hebben we dit kantoor doorverwezen aan een familielid met goed resultaat! Super tevreden!

Kees en Mattie

Lees alle referenties

Hypotheek Check

Minder betalen aan uw maandelijkse hypotheeklasten? Met onze gratis check kunnen wij vrijblijvend voor u nakijken of u kunt besparen.
Lees verder...