aankopen.png

Aankoop

U heeft uw droomhuis gevonden? En vraagt u zich af op welke manier u dit het  beste kan financieren?  Financieel Vooruit kan u helpen om uw dromen werkelijkheid te laten worden. Wij zorgen er altijd voor dat u de juiste hypotheek krijgt met de meest gunstige voorwaarden. Onze specialisten kunnen u zelfs van advies voorzien in de onderhandelingsfase van het aankoopproces. Zo weet u altijd dat u nooit teveel gaat betalen voor uw nieuwe woning.

Starters                                                                                             

Bent u starter op de woningmarkt?  Dan is het nu een zeer aantrekkelijke tijd om een huis te gaan kopen. De afgelopen jaren zijn de gemiddelde doorsnee woningen flink gedaald in prijs.  Mede daardoor is er een ruimer aanbod aan woningen en hebben starters op de woningmarkt meer keuze. We kunnen u vrijblijvend een opgave geven wat de verschillen zijn tussen huren en kopen. U zult verrast zijn dat u in vele gevallen goedkoper uit bent om een woning te kopen.

 

Voordelen om vooral nu een huis te kopen:

-Ruim aanbod aan woningen en dus veel keus

-Meer tijd om te oriënteren en verschillende huizen te bekijken

-Betere onderhandelingspositie

-Profiteren van prijsverlagingen van koopwoningen

 

Ervaring van klanten

Persoonlijk en gedegen financieel advies!

Adviseur komt persoonlijk en zeer vertrouwd over. Naast het oversluiten van de hypotheek naar de totale financiële situatie gekeken nu en in de toekomst (pensionering). Daarbij zijn in de nieuwe hypotheek nog lopende kredieten meegenomen. Daardoor zijn onze maandlasten met honderden euro's gedaald! In een duidelijk en ruim overzicht werd alles toegelicht (transparant!).

Jan en Lida van Houten

Lees alle referenties

Hypotheek Check

Minder betalen aan uw maandelijkse hypotheeklasten? Met onze gratis check kunnen wij vrijblijvend voor u nakijken of u kunt besparen.
Lees verder...