werkwijze.png

Werkwijze

Wat kunt u van ons verwachten?

Financieel Vooruit vindt het belangrijk dat u een duidelijk inzicht krijgt van uw financiële situatie. Omdat iedere klant uniek voor ons is, vinden we het belangrijk om uitgebreid de tijd voor u te nemen.

Kennismakingsgesprek
In het eerste gesprek, leren wij u beter kennen. In dit gesprek zal een adviseur uw persoonlijke situatie inventariseren. Hierbij kunt u  bijvoorbeeld denken aan uw maximale hypotheek mogelijkheden of hoe u kunt besparen op uw maandelijkse lasten.

Persoonlijk Financieel plan
Naar aanleiding van deze inventarisatie wordt voor u een persoonlijk financieel plan gemaakt.  In een vervolggesprek zullen de mogelijkheden hiervan met u uitvoerig worden besproken en geven wij u een gericht advies.
Uit dit persoonlijk financieel plan zal bijvoorbeeld blijken of u zich financieel kunt redden als u langdurig ziek wordt of als uw partner komt te overlijden. Dit zijn onderwerpen waar u misschien liever niet aan denkt, maar waar u vaak wèl van wilt dat het financieel goed voor u is geregeld.

Complete begeleiding
Wanneer u tevreden bent met ons advies, maken we de offerte voor u op. Bij het aangaan van een nieuwe hypotheek begeleiden we u vervolgens in het hele financiële traject van A tot Z.

Financieel Vooruit  kijkt samen met u vooruit op een financiële onafhankelijke toekomst!

Download ons dienstverleningsdocument

Ervaring van klanten

Persoonlijk en gedegen financieel advies!

Adviseur komt persoonlijk en zeer vertrouwd over. Naast het oversluiten van de hypotheek naar de totale financiële situatie gekeken nu en in de toekomst (pensionering). Daarbij zijn in de nieuwe hypotheek nog lopende kredieten meegenomen. Daardoor zijn onze maandlasten met honderden euro's gedaald! In een duidelijk en ruim overzicht werd alles toegelicht (transparant!).

Jan en Lida van Houten

Lees alle referenties