Onafhankelijk financieel advies

Onafhankelijk adviseur

Financieel Vooruit zorgt beter voor jouw geld. Welke vraag je ook hebt op financieel gebied; wij vinden het antwoord voor jou. Met gericht en onafhankelijk financieel advies helpen we jou je dromen waar te maken!

Waarom Financieel Vooruit?

  • Volledig onafhankelijk en afgestemd op jouw behoeftes
  • Wij vergelijken bij alle banken
  • Kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • Wij begeleiden je vanaf het eerste adviesgesprek tot en met de sleuteloverdracht en zelfs daarna

Of het nu gaat om het afsluiten van een hypotheek, het aanpassen van je verzekeringen of het opbouwen van vermogen. Als onafhankelijk adviseur vergelijkt Financieel Vooruit bij verschillende aanbieders.

Verzekeringen & hypotheken

Een huis kopen doe je niet elke dag. Ben jij op zoek naar jouw droomhuis, maar weet je niet precies waar je allemaal op moet letten? Dan is het fijn dat er iemand met je meedenkt die wel veel ervaring heeft op de woningmarkt.

Financieel Vooruit is erkend financieel adviseur én aankoopmakelaar en helpt je bij het volledige traject. Van bezichtiging en hypotheekadvies tot en met de sleuteloverdracht en zelfs daarna.

Een huis kopen »

Meest gestelde financiële vragen

Wat is NHG?

De Nationale Hypotheek Garantie (NHG) is een waarborgfonds dat borg staat als jij de rente en aflossing van je hypotheek niet meer betaalt. Bijvoorbeeld doordat je je baan verliest of dat je arbeidsongeschikt raakt. Hierdoor loopt de bank minder risico en geeft je daarom extra korting op de hypotheekrente.
Lees verder

Kom om jij ook in aanmerking voor NHG?

De waarde van je woning mag in 2019 maximaal € 290.000 zijn. Je mag dan een maximale hypotheek van € 290.000 (100 % van de woningwaarde) hebben. Indien je gaat verbouwen en je doet dit volledig op basis van energiebesparende maatregelen, dan is dit bedrag zelfs € 307.400. ( ofwel 106 % van de woningwaarde na verbouw).

Wil je ook weten of je aan de voorwaarden van NHG voldoet? Neem dan gerust contact met ons op.

Jouw persoonlijk financieel plan

Op zoek naar zekerheid voor jouw toekomst? Financieel Vooruit is specialist in hypotheken en verzekeringen in de regio Groningen, Friesland en Drenthe. Wij staan garant voor duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk advies.

Bij ingewikkelde financiële producten als hypotheken, levensverzekeringen en beleggingen, kunnen verkeerde beslissingen je veel geld kosten.

Wil jij ook zeker weten dat je de juiste keuzes maakt op financieel gebied? Vraag ons dan om je te begeleiden. Wij helpen je graag financieel vooruit!

Adviesgesprek aanvragen

Werkwijze

Financieel Vooruit geeft jou graag een helder en compleet inzicht in jouw financiële situatie. Omdat elke klant uniek is, maken we graag tijd om jou goed te leren kennen.

Kennismakingsgesprek
In het eerste gesprek leren we elkaar beter kennen. We bespreken jouw persoonlijke situatie en zetten op een rijtje waar we jou bij kunnen helpen. Denk bijvoorbeeld aan hoe hoog jouw hypotheek mag zijn of hoe je kunt besparen op de maandelijkse lasten.

Persoonlijk financieel plan
Naar aanleiding van deze inventarisatie maken we voor jou een persoonlijk financieel plan. We maken een nieuwe afspraak om dit plan met jou door te nemen. We vertellen je welke financiële mogelijkheden we voor je zien en wat ons advies aan jou is.

We kijken bijvoorbeeld of je je financieel kunt redden als je langdurig ziek wordt of als je partner komt te overlijden. Niet leuk, maar wel belangrijk om een keer bij stil te staan. Want als dit jou overkomt, wil je natuurlijk niet dat dit onverwachte financiële gevolgen heeft.

Complete begeleiding
Als je tevreden bent over ons advies, maken we een berekening voor je. We zoeken uit wat je maximaal kunt lenen of hoe je lagere woonlasten kunt realiseren. Bij het aangaan van een nieuwe hypotheek begeleiden we je vervolgens in het hele financiële traject, van A tot Z.

Financieel Vooruit kijkt werkt samen met jou aan een financieel zorgeloze toekomst!

Hilbert Fridsma is onafhankelijk financieel adviseur

Tijd voor een afspraak

Ben jij er klaar voor om financieel vooruit te gaan? Maak kennis met ons door een afspraak te maken. Vrijblijvend en kosteloos. Want Financieel Vooruit zorgt beter voor jouw geld.

Kennismaken