Klant reviews

Klanten over
Financieel Vooruit

Wij willen graag dat al onze klanten financieel groeien, daar maken wij werk van. Daarom vinden wij het erg belangrijk wat onze klanten van onze dienstverlening vinden.

Klant testimonial van Matthys en Mariska

Je kan altijd bellen voor advies wanneer dat nodig is

Ongeveer 4 jaar gelden zochten wij een financieel adviseur , we zijn bij hilbert fridsma van financieel vooruit terecht gekomen. Hij heeft ons financieel goed begeleid bij het verkopen van onze woning maar ook bij het aankopen van onze huidige woning. Tot op de dag van vandaag staat hilbert ons bij met betrekking tot financiële situaties rondom huis en verzekeringen. Je kan altijd bellen/mailen voor advies wanneer dat nodig is.

Matthys en Mariska

Klant testimonial van Marije en Andreas

Geweldige aankoopbegeleiding

“Onlangs hebben wij ons eerste huis gekocht. Mijn vriendin heeft een baan, maar ik als ZZP’er wist dat het lastig zou worden om de hypotheek rond te krijgen. Via via zijn we in contact gekomen met Financieel Vooruit. Terugkijkend op het traject kan ik zeggen dat Financieel Vooruit ons uitstekend en met veel geduld heeft begeleid, zowel bij de hypotheek als bij de aankoop van de woning. Ik kan Financieel Vooruit dan ook zeker aanbevelen.”

Marije en Andreas

Klant testimonials van Jan en Lida

Persoonlijk en gedegen financieel advies

“De adviseur komt persoonlijk en zeer vertrouwd over. Naast het oversluiten van de hypotheek hebben we samen naar de totale financiële situatie gekeken nu en in de toekomst (pensionering). Daarbij zijn in de nieuwe hypotheek nog lopende kredieten meegenomen. Daardoor zijn onze maandlasten met honderden euro’s gedaald! In een duidelijk en ruim overzicht werd alles toegelicht.

Jan en Lida

Hilbert Fridsma is onafhankelijk financieel adviseur

Tijd voor een afspraak

Ben jij er klaar voor om financieel vooruit te gaan? Maak kennis met ons door een afspraak te maken. Vrijblijvend en kosteloos. Want Financieel Vooruit zorgt beter voor jouw geld.

Kennismaken