visie.png

Visie

Persoonlijk
Vandaag de dag leven we in een maatschappij waarbij veel organisaties u vaak niet meer zien staan als individu. Is de aankoop een keer gedaan, dan is de service in vele gevallen ver te zoeken. Bij Financieel Vooruit staat u als individu centraal. We heten u van harte welkom voor een kennismaking met onze organisatie. U zult merken dat wij ons inzetten om een  langdurige relatie met u aan te gaan. Daarmee garanderen we dat u bij ons een tevreden gevoel blijft houden!

Efficiënt
Niemand vindt het leuk om onnodig geld te verliezen. Dat vinden we bij Financieel Vooruit ook. Vaak ontbreekt het de consument aan tijd, inzicht en kennis om een beter rendement uit hun inkomsten te halen. Vaak wordt men afgeleid door dagelijkse beslommeringen en weet men niet altijd wat men precies per maand uitgeeft of waarvoor. Bij Financieel Vooruit zetten we uw portemonnee op de eerste plaats. Door uw geld op een meer efficiëntere manier te gebruiken, kunnen we vaak de koers  veranderen. Met Financieel Vooruit haalt u alle financiële expertise in huis om ervoor te zorgen dat uw huidige rendement kan worden verbeterd!

Kwaliteit
Financieel Vooruit hecht veel waarde aan kwaliteit. We werken uitsluitend met adviseurs die gecertificeerd zijn met het diploma Erkend Hypotheek Adviseur.  Door het afleggen van een jaarlijkse toetsing bezitten onze adviseurs altijd kennis over de meest actuele marktontwikkeling.  Ook beschikken onze adviseurs over een HBO opleiding  Makelaardij in Onroerend Goed.  Het grote voordeel  hiervan is dat onze adviseurs uitermate deskundig zijn met het volledige proces van de aankoop van een woning.  Hierdoor kunnen we u veel extra service verlenen bij de aankoop van uw droomwoning.

Continuïteit
We vinden het belangrijk om gedurende de looptijd van een hypotheek of een verzekering regelmatig contact met u te houden. Zo kunnen persoonlijke omstandigheden veranderen. Denk hierbij aan trouwen, samenwonen, scheiden, ziekte, overlijden en werkeloosheid. Deze zaken kunnen behoorlijke gevolgen hebben voor uw portemonnee. Het is dan ook vaak raadzaam om vooraf( indien mogelijk) contact hierover te hebben met uw persoonlijke adviseur. Hij kan u hierbij goed begeleiden omdat hij al op de hoogte is van uw persoonlijke omstandigheden.

Rentevaste periode
Een ander moment waarbij  wij contact met u zoeken is ongeveer een jaar voordat uw rentevaste periode afloopt. We adviseren u dan wanneer het een goed moment is om te kiezen voor een nieuwe rentevaste periode. Omdat de markt voortdurend in beweging is, houden we uw portefeuille goed in de gaten. We kunnen dan met u bekijken of het product  nog steeds voldoet aan uw wensen.

Ervaring van klanten

Uitstekend hypotheekadvies!

Ik werd enorm goed geholpen in het hele hypotheekadvies. Ik ben super tevreden. De service is altijd geweldig en alle vragen werden duidelijk en zeer goed uitgelegd. Ook werd ik zeer snel geholpen en kwam mijn adviseur altijd langs als ik nog een vraag had. Ik kan dit kantoor ten harte aanbevelen aan diegene die een betrouwbaar en gedegen hypotheekadvies nodig hebben! 

S. Roffel

Lees alle referenties